dilluns, 28 de gener del 2013

Dejavú de dissabte

 La veritat és que aquest dissabte hem fet el mateix, variant una mica, que el dissabte passat, ja que és el que toca per poder aconseguir un bon musical el dia 21 d'abril. Per començar el cau hem fer l'especialitat d'en Gerard (ja que el Sergi no hi era), que consisteix en preparació per a la TEP.
Per començar fet un escalfament per temps seguit de curses de relleus pels equips de l'altre dia. Per acabar la primera part de l'especialitat hem fet una cursa pels dos patis on han corregut un representant de cada grup. Per acabar l'especialitat hem jugat a matar i a bàsquet. Alguna foto...


La Lidia i el Lluc (si, es el Lluc, va venir) preparats per començar


Una jugada del partit




Cares de Motivació





Després d'explicar el que vam fer la setmana passada i de berenar, hem continuat amb l'empresa, on s'ha anat avançant feina per part dels quatre comitès ( guió té enllestit el 1r acte, vestuari té pensat la majoria dels personatges, coreografia té dissenyats els balls i decoració a començat a pintar escenaris). Per acabar la tarda hem parlat sobre l'excursió de la setmana que vé a el parc del Montnegre i el Corredor (ST. Celoni) i hem planejat el sopar amb els pares de la nit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada